Mellby garden

Mellby Garden förstärker ambitionen att utveckla sortimentet med trendiga specialdesignade relaxgrupper och utemöbler av mycket hög kvalité.

Vi har lagt stor vikt vid mjuka sköna dynor, som ger en känsla av lyxkomfort. Detta skall dessutom vara kombinerat med ett pris, som passar både till dem som söker unika möbler, och till en bredare målgrupp som vill ha det där lilla extra. Allt det här har visat sig vara möjligt, genom ett nära samarbete med några få utvalda leverantörer som tillverkar våra produkter.

2010 års STORA NYHET är ett nytt sortiment av vår storsäljare Las Vegas matgrupper med teak-top, som nu också lanseras med UHF-toppar (UHF = underhållsfritt konst-trä).

Detta innebär att kunder från och med 2010 kan placera en möblel med UHF-top under bar himmel och ha en lika snygg grupp under lång tid, som kan användas till sol och bad istället för rekonditioneringsarbete med den gamla möbeln. Självklart behåller vi sortimentet med toppar av genuin förstklassig teak till vår stora kundkrets med inglasade altaner och uterum.

E-post: michael@mellbygarden.se

Telefon: 0430-14210

Kontakt